Damcykel el

Äntligen är våren snart här! Idag har det varit nästan 15 grader i solen och jag har både ridit och tvättat en av mina två bilar. Jag är så nöjd över mig själv. Våra bin har börjat att flyga ut för att samla in pollen och nektar till sina avkommor, det blir inte lika långa dagar för dom som under sommaren eftersom det fortfarande blir väldigt kallt så fort solen börjar försvinna. Jag såg en annons på nätet idag med ”Damcykel el” och det var en kampanj med 30% rabatt! Jag har verkligen gått omkring och önskat att jag hade en damcykel med el nu när bensin och diesel är så förbannat dyrt.

Citybike damcykel

Det finns flera olika modeller av damcyklar med el men jag har verkligen fastnat för en modell som kallas för citybike då det främst är en damcykel som körs kortare sträckor typ i stan och runt omkring. En citybike finns också i fler prisklasser än el cyklarna som är mer sportiga och avsedda för att pendla längre sträckor med. En citybike skulle passa mig väldigt bra då jag sällan cyklar flera mil, jag vill bara ha elcykeln fram och tillbaka till jobbet vilket inte ens är en mils körväg.

Bra med el damcykel

Det som är så himla bra med en el cykel är att om jag ska använda den fram och tillbaka till jobbet främst så vill jag inte cykla så jag blir svettig och då passar en el cykel helt perfekt. Eftersom man kan trampa hur mycket eller lite man vill när man kör el cykel så behöver man inte alls anstränga sig lika mycket som med en vanlig cykel. Innan cyklade jag ibland till jobbet men var helt genomsvettig när jag kom fram och fick alltid börja med att ta en dusch. Det ska jag slippa framöver när jag köpt min el cykel.

Kommentarer är stängda.