Bra och prisvärda KIA tillbehör

Jag har letat runt på nätet för att hitta bra reservdelar och tillbehör till min lilla KIA Picanto. Nu har jag hittat stället med rätt KIA tillbehör för min plånbok, på House of Motorsport.

Detta är nog det stället där jag har hittat flest bilprylar överhuvudtaget. Och det är inte så många näthandlare som har så mycket tillbehör till KIA. Men här finns en hel del och jag kan tänka mig att sortimentet kommer att utökas allt eftersom.

Visste du att KIA är tredje störst bland bilmärken i Sverige. Det hade jag ingen aning om tidigare. Att de är långt framme på laddhybrider har jag förstått, men att de var så pass stora som tredje störst hade jag inte fattat.

Nu har jag ju ingen elbil, eller laddhybrid ännu, men när det är dags att byta min nuvarande KIA blir det nog en hybrid. Men det var ju inte detta jag skulle berätta om, utan om KIA tillbehör.

Det jag främst behöver göra är att byta mattorna inne i bilen. De börjar bli väldigt slitna och är svåra att hålla rena. Och jag strävar efter att ha en bil som ser ut som den är i nyskick fast den har några år på nacken. Då måste man byta vissa delar och förbättra bilen på olika sätt. Det känns tryggt att veta att det finns en bra butik med vettiga priser på nätet för mig och min bil. Jag är jättelycklig att jag hittade sajten med tillbehör och utrustning för nu behöver jag inte Googla hela tiden utan kan lugnt gå in på HoM och välja det jag behöver.

Det kommer garanterat att spara både pengar och tid åt mig i framtiden. Tack för detta HoM.