Den bästa skidveckan NÅGONSIN

Året var 2019 och vi hade haft en härlig start på året. Det var vår ganska tidigt i luften och vi var 5 stycken tjejer som redan i oktober hade bokat vår resa till Frankrike och Val D’Isère. Vi alla hade inhandlat nya friluftskläder från P4H och vi var helt otroligt laddade. V.13 närmade sig och vi var så redo för att spendera en vecka i magiskt vinterland med fantastiskt sällskap.

Inte hade vi kollat så mycket på vädret just för att vi visste att det även i Val D’Isère hade börjat bli vår. Vi räknade ganska iskallt med att vi bara kunde få bra skidåkning på förmiddagen. Men vad gjorde väl det? Ingenting för oss egentligen som gärna stannade kvar på lunchstället och började afterskin tidigt.

Inte ett moln, så långt ögat kan nå

När vi väl landade på flygplatsen i Geneve så var det typ svensk sommar. Det var uppåt 20 grader och när vi väl satte oss på transfer-bussen så kan man nästan tro att vi var på väg till en semesterort i Spanien för en veckas solsemester. Men solsemester var precis vad det blev. Våra friluftskläder från P4H var utmärkta eftersom varma skidkläder blev alldeles för varmt en dag i backen. Vi såg, helt ärligt, inte ett enda moln på himmelen på hela veckan. Jag trodde vi levde i en dröm och väntade bara på att det skulle bli mulet, men icke.

Detta var den mest fantastiska skidresa jag gjort och jag är som sagt verkligen glad för våra funktionella kläder från P4H men framförallt vädret hela veckan. Det värsta är bara att jag vet att detta blir svårt att toppa. Nu tror man liksom och tar för givet att v.13 i Frankrike kommer se likadant ut varje år, vi får väl helt enkelt hoppas på det!