Barnskor är som tuggleksaker för valpar

Hur söta valpar än är så är de allt små odågor. Så fort man vänder ryggen till kissar de på golvet eller tuggar på nåt. I helgen såg minstingen skyldig ut och visst, yngsta sonens skor hade fullt med bitmärken, det blir till att slänga dem och köpa nya. Jag har sett att dom har väldigt schyssta barnskor på paxskor.se funderar på att beställa dem därifrån. Det är nåt med gamla sulor som hundar gillar. Det går inte upp mot skinn men ändå. En pall har också blivit ”dekorerad”.

När jag var barn hade jag en valp, en Cavalier King Charles Spaniel, som gillade plast. Kanske för att jag lekte med lego, playmobil och plastleksaker hela tiden. Då ville väl inte han vara sämre, och de luktade husse. Man får komma ihåg att städa upp, stänga dörrar och möblera om lite. Och se till att de små har annat att göra. Sådana där ”ben” av ”hud” är poppis, de blir så äckliga bara. De ska helst ligga på den mjukaste mattan och tugga och dreggla. Hälsade på syrran på jobbet, hon jobbar på en klädgrossist, så vi hade med sådana till valparna som följde med men de la sig på en dyr designermatta och mumsade. Den blev lite blöt och fläckig kan man säga.