Bara ullplädar duger för Schicko och Snufsa

Att katter är kräsna finsmakare vet vi ju men även hundar kan ha förfinad smak. En hund, en Jack Russel som hette Imse, jag hade för länge sen ville helst ha dyr burkmat och gav man helfoder kunde hon hungerstrejka tills vi gick och la oss. När hon var övertygad om att det inte skulle serveras något finare lommade hon i väg till sin skål och åt upp sitt billiga helfoder … Två av vovvarna jag har nu, Schicko och Snufsa, har vant sig vid att vila på ullplädar i soffan och i bilen. Så om de är på tvätt eller så, gnyr de och klagar som bara den. Mjukt och fint ska det vara. Är inte hundar rovdjur från början? Tja, det är väl vi människor som klemat bort dessa ex-vargar.

Funderar du på att skaffa hund, var beredd på att ha cash. De flesta vet väl att själva hunden, foder, försäkring, koppel o s v kostar mycket men du måste alltså köpa ullplädar (det går iofs hitta mycket prisvärda på Stayhome) och ersätta saker som går sönder. Förra månaden tuggade en av valparna sönder mina dyra fodrade flanellskjortor från Jägarliv, så det blir till att köpa nya. När vi var hos syrran och hade med två av de små mumsade de på lego så nu är det kris och vi får antingen köpa nya legosatser eller försöka skaffa ersättningsbitar (figurer, däck, plattor). Tur att hundar är så underbara.

Kommentarer är stängda.