Hyra stuga med Schicko och Snufsa

Nu när hösten verkligen är här, har jag börjat längta till varmare dagar. Att få svalka sig i havet eller en pool medan solen gassar är något som kommer vara svårast att leva utan nu när vi går mot mörkare och kallare tider. Det är därför jag har börjat kolla på minisemester till en lyxstuga. jag har sökt efter stugor i danmark där hundar är tillåtna och hittade till min förvåning en hel del stugor som både tillåter hundar och har pool. Funderar på att boka i slutet av april, tror att det är då det är som finast, både ute och inne i stugan. Som resesällskap kommer jag såklart ha Schicko och Snufsa, men ska nog försöka få med Sara, min BFF från gymnasiet. Hon jobbar på ett företag i Sundsvall, minns inte med exakt men jag minns att hon har sagt något om affärssystem Sundsvall, men kan ha fel, får fråga henne nästa gång vi pratar. Iallafall tillbaka till hyrande av stuga, jag tror en långhelg (torsdag-måndag) är en bra längd på minisemestern. Det bästa hade ju varit om vi åkte under påskledigheterna, då hade vi inte behövt ta ledigt från jobbet, och känna oss tvingade att skynda oss hem på måndagen. Då vi båda bor långt ifrån gränsen mellan Sverige och Danmark, blir det nog att flyga till Kastrup, för att där hyra en bil. Får hoppas att Sara vill följa med, annars åker jag med bara Schicko och Snufsa 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *