Träffas i parken

Schicko och Snufsa är snart ett år gamla och under det senaste året har de vuxit så att det knakat. Då Schicko och Snufsa är blandraser (Labrador retriever blandat med Cavalier king charles spaniel), så visste jag inte hur stora de skulle bli, vissa valpar ärver ju storleken från den minsta föräldern, men så var fallet inte här. Schicko och Snufsa älskar den lokala parken som vi går till varje dag. Där har de träffat massa andra hundkompisar, deras favoritkompis är en Berner sennen-tik på 3 år. Berner sennens namn är Curie och hennes ägare är en trevlig ung kvinna vid namn Katarina. Jag och Katarina har pratat några gånger när vi har träffats i parken och hundarna börjat leka. Hon är en ambitiös och duktig IT-konsult (hennes ord, inte mina) och har hand om kunder stora som små. Jag fann konversationen om Katarinas jobb fascinerande, inte för att jag förstod allt som hon sa, men det är alltid roligt att lyssna på någon som pratar passionerat om det de brinner för. Jag och Katarina har bestämt att vi ska träffas en kväll hemma hos mig, för att äta gott och för att låta Schicko och Snufsa och Curie leka en stund även utanför parken. Ser fram emot att träffa Katarina och hoppas att vi kommer överens lika bra som Schicko och Snufsa och Curie gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *